LA XARXA DE CENTRES CÍVICS DE BARCELONA CELEBRA LA FESTA DE LA FILOSOFIA

45 centres cívics de Barcelona es convertiran durant 9 dies -de l’1 al 9 d’Abril – en tallers de trobada pel pensament conjunt al voltant de la filosofia. A través de 45 preguntes cada centre cívic facilitarà l’encontre mitjançant suggeriments de respostes, debats, teatre, cinema, exposicions, conferències, actuacions musicals, conta contes i titelles… Gairebé 100 activitats per pensar i compartir el que més ens inquieta sobre qüestions diverses i molt actuals que tindran continuïtat a http://www.bcn.cat/bcivic fins a finals de maig.

La FESTA DE LA FILOSOFIA, organitzada per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, és la primera que es celebra a Catalunya i resta de l’Estat. Una festa destinada a tots els públics que convida a filosofar de la mà d’experts en la matèria i dóna la possibilitat de parlar de coses concretes, molt nostres, entorn de com volem sentir i viure.

UNA TARDA DE LECTURA MOLT PECULIAR. Personatges de la vida social, cultural i política de Barcelona, juntament amb persones anònimes, prestaran la seva veu a diferents textos filosòfics. La trobada tindrà lloc el proper dijous, dia 24, a la Plaça Carles Pi i Sunyer, al Portal de l’Àngel, de 17h a 20h. Una tarda molt especial que permetrà a tothom que vulgui escoltar i degustar el fet de pensar públicament.

SOBRE LA XARXA DE CENTRES CÍVICS DE BARCELONA La Xarxa de Centres Cívics es composa per 51 centres situats als barris de Barcelona que impulsen, amb la ciutadania plural i les seves associacions i grups, energia per la convivència i la creativitat a la ciutat. Barcelona no és plana, ni monòtona, per això formen part d’una pluralitat de punts que irradien propostes, acullen iniciatives, convoquen ciutadans i ciutadanes. Són públics, estan oberts a tothom per una vida en comú amb més qualitat, profunditat i horitzons. Treballen pel civisme, la ciutat de tothom i amb tothom, responsable, sense exclusions. Sempre avançant. Tots tenen una programació continuada molt variada i en sintonia amb el barri, la ciutat i la vida tan diversa dels diferents ciutadans i ciutadanes. Un lloc on compartir idees, comprendre que Barcelona es renova constantment també des dels Centres Cívics i des d’una xarxa plural d’associacions, de petites i grans propostes de creatius i de la gent que coopera i es mou, escoltar i implicar-se en tot el que fan.

Programa d’activitats (pdf)